Château Petit Boyer  – це винний маєток, який лежить у регіоні Бордо і вже три покоління родина Бідо піклується про маєток та виноградники.
Жан Вінсент Бідо:
“Після мого навчання на виноградарстві та маркетингу в Бордо я пішов на виноробство в Сент-Еміліон, щоб зрозуміти вимоги традицій. Згодом, у долині Луари, я дізнався про свободу виніфікованих сортів винограду та про складність кюве.

Створення повного асортименту вин із різними смаками тепер дає змогу найкращим чином задовольнити споживача. У Франції створена ефективна мережа збуту. Компанія переходить від продажу всієї масової продукції до торгівлі до повного продажу в пляшках з 2003 року. Згенерований грошовий потік дає змогу придбати ґрунти дуже високої якості, і площа виноградника збільшується з 12 га в 1996 році до 33 га в 2006 році.

І саме через 10 років існування у віці 33 років, після численних нагород і медалей, журі у складі містера Фора Брака (найкращий сомельє світу 1991 року), містера Моранжа (журналіст Revue du Vin з Франції) ) і пані Хует (енолог і журналіст) винагородила мою роботу, присвятивши себе”
У 2006 Жан Вінсент Бідо був обраним найкращим молодим виноробом.

Виноградники Бідо тепер включені до списку високої екологічної цінності (HVE) рівня 3, паралельно із сертифікацією Terra Vitis.

На початку березня 2019 року ми отримали сертифікат якості, наданий нашому урожаю Vieilles Vignes за урожай 2018. Дійсно, професійна етикетка Wine Profile, що складається з незалежних експертів та консультантів-енологів, дала йому оцінку 87/100.
Château Petit Boyer має сертифікат HVE 3 з 2019 року.

Цей підхід є привілейованим способом розвитку сталого виробництва та споживання. Сертифікація ферми дозволяє визнати хороші екологічні та медичні практики виноградаря в його повсякденному управлінні своєю фермою.

Таким чином, система екологічної сертифікації має на меті розпізнати та об’єднати існуючі підходи навколо загальних вимог і цілей з метою просування та розвитку більш стійких методів виробництва.

Сертифікація є привілейованим способом розвитку сталого виробництва та споживання. Сертифікація фермерських господарств дозволяє визнати належну екологічну та санітарну практику фермерів у повсякденному управлінні їхніми господарствами. Це добровільний підхід, який задовольняє потреби споживачів, які шукають безпечні та якісні продукти, та очікування громадян, які просять використовувати екологічно чисті методи.

рівень 3: кваліфікований як «Висока екологічна цінність», заснований на показниках результатів, що стосуються біорізноманіття, фітосанітарної стратегії, внесення добрив та управління зрошенням.

На думку 3-х дегустаторів, це дуже красиве, складне вино, вишукане та вишукане «елітне» у своїй категорії.

Дегустаційна сесія також відзначила вино найвищої якості в його Appellation d’Origine Contrôlée.

Вино досконалості, яке спокусить вас, ось дегустаційні нотатки:

  • Дуже красивий темний колір, майже глибокий чорний.
  • Ніс стиглих чорних фруктів, гарної ароматичної складності та плавленого дуба з приємною свіжістю.
  • Гнучка і солодка атака на смак, а також пряна з красивою структурою і приємним напруженням від повернення чорних фруктів
  • Гарна стійкість аромату на інтенсивних стиглих фруктах.

Ми раді повідомити, що Château Petit Boyer отримав медалі та дегустаційні записки;

Срібна медаль  – International Wine Challenge:  Chant du Coq 2019

Срібна медаль –  Конкурс вин Бордо:  Sauvignon Blanc 2019 

Велика нагорода за всю увагу, яку Жан Вінсент Бідо, винороб, приділяє розвитку своїх різних марочних сортів.

Золота медаль – Terre de Vin: Vieilles Vignes 2018

Золота медаль – Terre de Vin: Sauvignon Blanc 2019

Золота медаль – ЛІОН: Old Vines 2019

ТОВАРИ МАГАЗИНУ